Farm Dream Logo
cart
wishlist
my-account

Reviews

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 978 reviews)
Excellent94%
Very good5%
Average1%
Poor0%
Terrible0%

Fijne en stevige zaaitrays

Rated 5.0 out of 5
February 29, 2024

Super tevreden over de zaaitrays en onderbakken.

Dit jaar ook de kapjes erbij besteld, ik ben benieuwd hoe deze gaan bevallen!

Yvonne

prachtig bedrijf

Rated 5.0 out of 5
February 28, 2024

Hele mooie collectie van wat aparte zaden. Was precies wat ik zocht. Een zeer snelle service. Niets op aan te merken.

Joan Boerma

Fijne trays

Rated 5.0 out of 5
February 28, 2024

Ik heb 3 trays van 40 gekocht ben er tot nu toe tevreden over

Dennis

Perrrfect!!!

Rated 5.0 out of 5
February 28, 2024

Heerlijk stevige plantentrays die niet vervormen. Ook het gat aan de onderkant is erg makkelijk om water te geven en groot genoeg om met een vinger de plantjes er eenvoudig uit te duwen. Trays zullen zeker jaren meegaan en zijn goed stapelbaar.

Bij het ontvangen van de bestelling bleek er een tray te weinig te zijn. Zelf een berichtje gestuurd hierover. Geen discussie, geen gedoe…. Gewoon een tray nagestuurd gekregen.

Theo Kint

Eucalyptus Silver dollar zaden

Rated 5.0 out of 5
February 28, 2024

Uitstekende kwaliteit en service.

Karen Baas

Prima!

Rated 5.0 out of 5
February 28, 2024

Ik had bloembollen besteld. Kwamen netjes, duurzaam verpakt aan. Duidelijke beschrijving er bij en goede kwaliteit. Redelijk snel geleverd ook. Bestellen op de webshop was overzichtelijk en snel voor elkaar! De anemonen komen nu al op, maar bloeien nog niet.

Martin Klumper

Goede kwaliteit zaaitray's en snelle verzending

Rated 5.0 out of 5
February 27, 2024

Zeer goede kwaliteit zaaitray’s die waarschijnlijk jaren meegaan. Na allerlei andere zaai methodes te hebben geprobeerd die allemaal een slecht resultaat gaven heb ik besloten de tray’s van The Farm Dream te kopen en met een super resultaat. Ik ben er ontzettend blij mee!

Dorien Kristensen

Niezniszczalna.

Rated 5.0 out of 5
February 27, 2024

Po moich kiepskiej jakości doniczkach ta jest odkryciem mego ogrodniczego życia. Nie wyobrażam już sobie robienia rozsad w innych doniczkach .

Barbara

I love it.

Rated 5.0 out of 5
February 27, 2024

Another module three without which I cannot imagine making seedlings. Solid, stiff. There’s nothing wrong with it. A product that will last for many years.

Barbara

Moje ulubione.

Rated 5.0 out of 5
February 27, 2024

These are my favorite flower pots. Very comfortable, solid. I am HAPPY that I could buy them.

Barbara

I love these Multi-pots

Rated 5.0 out of 5
February 27, 2024

I love them and I’m in love with them. Solid, made of hard plastic. Easy to use. The roots are not damaged when pulling them out.

Barbara

I love these flower pots.

Rated 5.0 out of 5
February 27, 2024

The pots are amazing, solid and hard. The plants come out easily. I am in love with these products. I want to replace all my flower pots. For Containerwise module trzy.

Barbara

I love these flower pots.

Rated 5.0 out of 5
February 27, 2024

The pots are amazing, solid and hard. The plants come out easily. I am in love with these products. I want to replace all my flower pots. For Containerwise flowerpots..

Barbara

prima, stevige zaaitrays

Rated 4.0 out of 5
February 26, 2024

Fijne stevige trays, kunnen jaren mee. Wel het zaai/stekmengsel goed nat maken, anders valt het zo door de grote openingen aan de onderzijde er weer uit.

Ingrid

Duurzame zaaibakjes van hoge kwaliteit.

Rated 5.0 out of 5
February 26, 2024

Zaaibakjes die jaar in jaar uit opnieuw te gebruiken zijn.

Passen allemaal mooi in de kweekbakjes op deze site.

Na bestelling snelle levering.

Annette Vis

Fijne stevige zaaitray

Rated 5.0 out of 5
February 25, 2024

Fijn, stevig en mooi diep!

Yoyitha Dijkstra

Goede kwaliteit trays, prima service

Rated 5.0 out of 5
February 24, 2024

Meerdere trays in diverse maten gekocht.

Ik twijfelde even over de juiste maat. Mail gestuurd met vraag. Zeer snel en goed antwoord gekregen.

Vlotte verzending.

Trays zijn van goede kwaliteit. Daar ga ik nog vele jaren plezier van hebben!

Bart

Goede website

Rated 5.0 out of 5
February 23, 2024

Duidelijke uitleg en snelle levering van mooie stevige zaadbakjes

Anita

Prachtig duurzaam

Rated 5.0 out of 5
February 22, 2024

Ik was wel even klaar met al dat wegwerp plastic wat al kraakt en breekt als je het enkel aanraakt. Enkele maanden geleden uitstekende lekbakken en zaaitrays gekocht van uitmuntende kwaliteit. Ik ben er blij mee. De planten groeien als kool. En het verhuizen naar de tuin is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Niels

Top firma

Rated 5.0 out of 5
February 22, 2024

Ik had een zakje zaadjes vergeten te bestellen en die werden er nog gratis bij geleverd!

Monique

fix und gut

Rated 5.0 out of 5
February 21, 2024

Lieferung wirklich schnell trotz Ländergrenzen und die Qualität ist wirklich wie versprochen prima – gerne wieder 👍

Pea

Excellent

Rated 5.0 out of 5
February 20, 2024

I live This is my second purchase and I am very satisfied with the greenhouses and the seedling plates which are very rigid and solid. The packages are secure and arrived quickly. I recommend this site.

Jacqueline from France.

Jacqueline from France

Nice deep space for huge vegetables, shrubs and plants!

Rated 5.0 out of 5
February 20, 2024

It is very difficult these days to predict the timing for transplanting. The 15H gives you that extra space for vegetables in case you have to delay transplanting or you want to anticipate seeding. Moreover I am using the 15H to grow plants and shrubs (instead of squared 9x9x15 pots) for my food forest.

Very useful also if you need bigger plants for them to resist to snails and slugs assault after transplanting!

I love them! Thanks guys!

Luca Sighinolfi

Stabil Hochwertig

Rated 5.0 out of 5
February 20, 2024

Ich habe verschiedene Größen gekauft. Die Platten sind sehr hochwertig und haben eine stabile Verarbeitung.

Matthias Weist

Snel en goede kwaliteit

Rated 5.0 out of 5
February 18, 2024

De kwaliteit van de trays is veel beter dan dat van de andere leveranciers. Ook zeer tevreden over het formaat ervan. Zijn compact, maar toch enorm veel ruimte in. Top product!

Sandy

Charles Dowding CD 60 zaaitray

Rated 5.0 out of 5
February 18, 2024

Een geweldig product. Stevig, zodat het keer op keer te gebruiken is. Er hoeft maar 2 liter zaai/potgrond in, dus erg voordelig in gebruik. Mijn eerste zaai van erwten en tuinbonen komen snel en goed op!

Guus

Meer dan Super!!

Rated 5.0 out of 5
February 17, 2024

Ik heb verschillende zaaitrayen besteld en het nieuwe boek van Charles Dowding. De verzending van snel en goed verpakt!!

Lisanne

Goede producten

Rated 5.0 out of 5
February 16, 2024

Ik heb diverse zaaitrays gekocht. Ze zijn goed stevig en erg praktisch! Zeer goed en milieuvriendelijker alternatief voor de wegwerp zaaitrays.

Lieke

Stevige zaaitrays en makkelijk uit te duwen

Rated 5.0 out of 5
February 16, 2024

Stevige zaaitrays die je makkelijk met 1 hand kan oppakken. Met je vinger duw je de platen met kluit er uit. Deze gaan een leven lang mee dus ook een goede investering voor de natuur.

Darek Krzywania

Fantastisch kwaliteit

Rated 5.0 out of 5
February 16, 2024

Ik heb nu een aantal keer besteld van “The Farm Dream” winkel: vooral module trays van gerecycled plastic, maar ook mooie zaden. Alles is van uitstekende kwaliteit, verpakt zonder plastic en snel verstuurd.

Ik vind het leuk om een klein bedrijf te bestellen van jonge gedreven mensen met goede idealen. Ik ga zeker weer van jullie bestellen.

Lizzy

Super Produkte, schnelle Lieferung und toll verpackt

Rated 5.0 out of 5
February 15, 2024

Ich arbeite nun im dritten Jahr mit den Anzuchtplatten, die ich bei The Farm Dream erworben habe, und vermute, dass sie mich bis zum Ende meiner Gartenkarriere begleiten werden. Die Qualität ist wirklich top. Ich bin über die Suche nach den Charles Dowding Anzuchtplatten auf den Shop gestoßen und bin auch mit den übrigen Produkten, die ich dort gefunden und erworben habe, super zufrieden. In diesem Jahr habe ich mir zwei Kuppeln für meine Anzuchtplatten gegönnt. Sie passen perfekt auf die Wasserschalen und lassen meine Samen noch schneller keimen. Auch die spontane Entscheidung für die Lebend-Mausefalle hat sich bezahlt gemacht. Unsere ehemaligen Vorzelt-Mäuse leben nun ein lustiges Feldmausleben.

Hannah

Supertrays! I like them so much that I bought another bunch..

Rated 5.0 out of 5
February 15, 2024

Strong trays; easy to clean and easy to use. I use half normal potting soil at the bottom of the tray and press it a bit. On top of that I use sowing soil. Unbelievable how fast germination takes place..

Hein

A good investment for the serious gardener

Rated 5.0 out of 5
February 14, 2024

Finally some seed trays that are worth the money. Very nice shape, large Hilton the bottom. I made a mistake ordering the smallest size, didn’t know there were other sizes available. But useful to transplant tiny seedlings. Will order larger ones. Very happy with my purchase.

Anne

Sehr stabil und ideale Größe für den privaten Garten

Rated 5.0 out of 5
February 13, 2024

Ich bin sehr angetan von der Größe und Handlichkeit dieser Anzuchtplatten. Wir benutzen schon seit einigen Jahren die in Deutschland recht gut erhältlichen QuikPot Platten. Daher ist die Qualität dieser Schalen hier keine Überraschung – beide Marken produzieren auf Premium-Ebene und die Materialstärke verspricht eine lange Lebensdauer. Der große Vorteil dieser Platten hier ist, dass man nicht gleich 24 oder gar 70+ Einheiten belegen muss, sondern man viele Sorten getrennt aufgehen lassen kann und sie separat weiter aufziehen kann. Denn nicht Sorte keimt gleich schnell und da war es schon mehr als einmal von Nachteil, dass alle in einer einzigen großen Platte standen.

Ich würde die Teile trotz des erstmal recht abschreckenden Preises jederzeit wieder kaufen. Vielleicht werden sie bei steigender Bekanntheit und größeren Mengen ja mal etwas erschwinglicher – wäre schön…

Tino

Goed spul

Rated 5.0 out of 5
February 11, 2024

Stevige en makkelijk te gebruiken zaaitrays in verschillende afmetingen. Ik heb er al een aantal keer besteld en het gaat nagenoeg altijd goed. Het is een keer voorgekomen dat de levering erg lang op zich liet wachten door een nabestelling maar ik ben keurig op de hoogte gehouden van de voortgang en achteraf is er een kleine tegemoetkoming gegeven. Mooi bedrijf, jullie zijn goed bezig.

K

Perfecte zaaitrays

Rated 5.0 out of 5
February 11, 2024

Stevige en gebruiksvriendelijke zaaitrays. Ontzettend fijn en handig hanteerbaar bij het voorzaaien van verschillende bloemen en groentes door de verschillende beschikbare grootten.

Tasmin

Zaaitrays en Cosmea

Rated 5.0 out of 5
February 10, 2024

Perfect stevige zaaitrays en onderbak. 2e jaar dat ik ze gebruik, erg tevreden over de kwaliteit. Snelle verzending

Ditty

Excellent quality, will last a lifetime if looked after

Rated 5.0 out of 5
February 9, 2024

The seed trays are of a sturdy material, decently sized plugs, and with good drainage that will later be handy in removing the plant plug. The under-trays fit well and additionally these seed trays also fit the old Action under-trays too.

Going forward I shall be using this range only as I am very satisfied with the design and the quality.

Further more the customer services of The Farm Dream are exemplary. Top company that is a pleasure to do business with.

Azure-Dee

Viele Pflanzen auf wenig Raum

Rated 5.0 out of 5
February 9, 2024

Ich habe diese Saatschalen in drei verschiedenen Größen (15-28-40) gekauft und bin sehr zufrieden. Sie sind stabil und perfekt für verschiedene Saaten geeignet: Mais, Kohlrabi, Salat. Vor allem, dass sie in meine grünen Anzuchtschalen passen, finde ich genial! So bringe ich sehr viele Pflänzchen auf kleinem Raum unter. Ich habe auch schon gedacht, dass ich einfach noch einen Satz kaufe, da ich zunehmend mehr Gemüse selbst ziehe.

Bettina Helfer

Heel blij met verschiollende zaaitray's

Rated 5.0 out of 5
February 8, 2024

Heb een aantal soorten zaaitraas gebruikt. Levering binnen enkele dagen. Zaaitray’s direct in gebruik genomen en vandaag: 3 weken later de planten buiten gezet. Grote gaten onderin de zaaitray’s, de stevige en gladde wanden zorgen ervoor dat de jonge planten zeer gemakkelijk uit de tray’s kunnen worden gedrukt. Gaat soepeler dan verwacht

Jan van Mourik

Excellent product

Rated 5.0 out of 5
February 8, 2024

Actually designed by people who sow things. Every other module unit that I have ever purchased disintegrate, sometimes in trying to get the seedlings out for the first time.

Brian Barcroft

Seed trays

Rated 5.0 out of 5
February 7, 2024

Without doubt the best and only seed trays you’ll ever need. Extremely sturdy, easy to carry, every size needed, large drainage holes. I believe I have at least one of all sizes, with a preference for the Charles Dowding and Huw Richards sizes. I wish that I had more.

Justin Evans

Goede keuze

Rated 5.0 out of 5
February 7, 2024

Stevige trays, extra diep. Snelle levering!

EM

Charles Dowding stevige zaaitray (CD60 + CD15)

Rated 5.0 out of 5
February 6, 2024

Pflanzen wuchsen gut, wunderbares Wurzelsystem. Ich empfehle.

Alena

Zaaitrays

Rated 5.0 out of 5
February 4, 2024

Geweldige zaaitrays en goede service👌

Danny

Seed trays

Rated 5.0 out of 5
February 4, 2024

The quality of seed trays are the best. I started already my eustoma flowers et the salad and it grows really great. It looks that the plants are really happy!!! So I am;)

Zuza

Zaaitrays en zaden

Rated 5.0 out of 5
February 3, 2024

De verschillende trays zijn van prima kwaliteit, stevige plastic en grote gaten om de plantjes omhoog te duwen.

Alles was mooi verpakt en snel verzonden.

Lara

Ausgezeichnet

Rated 5.0 out of 5
February 3, 2024

Sehr stabil und gute Größe.

Ingrid

Super tray

Rated 5.0 out of 5
February 3, 2024

Super tray

Kim

Super

Rated 5.0 out of 5
February 2, 2024

Mijn ervaring was een goede! De zaaitrays zijn prima. Het is makkelijk de plantjes met aarde en al er uit te duwen, omdat het gat aan de onderkant groot genoeg is. Ik ben er erg blij mee!

Sonja

Heel fijn!

Rated 5.0 out of 5
February 2, 2024

Super goede kwaliteit. Heel makkelijk om met een vinger aan de onderkant de plantjes eruit te drukken. Ideaal!

Daisy

Fijne zaadbakken

Rated 5.0 out of 5
February 2, 2024

Ik heb de 40 en 77 hoge trays gekocht. Erg stevig. Fijn om mee te werken.

Gen

Uitstekende kwaliteit

Rated 5.0 out of 5
February 2, 2024

Ik heb verschillende zaaitrays en water- en lekbakken besteld via de webshop. Jonge en gepassioneerde eigenaren en dat zie je terug in de mooie

website met duidelijke en gedetailleerde informatie en advies over en foto’s en video’s van de producten. De zaaitrays en lek- en opvangbakken zijn zeer stevig en van hoge kwaliteit.

Snel geleverd en goed verpakt met voldoende beschermingsmateriaal. Ik ben zeer tevreden en ik zal zeker in de toekomst weer bij The Farm Dream bestellen.

Dirk

Finally stursy trays

Rated 5.0 out of 5
February 1, 2024

The trays are excellent quality. Shioment was flawless. Definitely will bookmark and recommend this shop

Albertina Marinelli

Snel en goed

Rated 5.0 out of 5
February 1, 2024

Snelle levering, netjes en goed. De zaaitrays zijn prima in orde. Ga nog meer bestellen.

Eef

Super

Rated 5.0 out of 5
January 31, 2024

Alles was goed. De producten, de verzending, de snelheid van verzorgen. Voor mij een dikke 10

Sonja

Geht schon gut los!

Rated 5.0 out of 5
January 31, 2024

Habe heute die ersten Samen angesetzt und bin völlig begeistert von der robusten Qualität der Anzuchtschale der Töpfe und der Abdeckung.

Chris

Zaaitrays

Rated 5.0 out of 5
January 31, 2024

Ik ben echt super tevreden met de zaaitrays , zijn echt makkelijk en stevig, heb ze besteld inclusief de bak eronder voor bewateren.

De gratis zaai cursus was ook super!!!!!

Khj v schijndel

farmdream is perfecte winkel

Rated 5.0 out of 5
January 30, 2024

Een fijne winkel, accuraat, snel en netjes.

Alles wat ik nodig heb en ze denken mee

een dikke tien (vijf in reviewland;)

Judith

Fijne communicatie

Rated 5.0 out of 5
January 29, 2024

Fijne communicatie over het gebruik van het de zaaitrays. Het is duidelijk dat er zelf mee gewerkt wordt en the farm dream meer is dan alleen een webshop!

T

Great option

Rated 5.0 out of 5
January 29, 2024

Made to last, convenient. Have been growing the first seedlings of the year with success.

Marieke

prachtige stevige diepe zaaitrays gekocht

Rated 5.0 out of 5
January 28, 2024

Via mooiemoestuin van Diana vond dit adres voor zaaitrays die lang mee gaan. De bestelling werd snel bezorgd en we zijn heel blij met de zaaitrays. Als we weer wat nodig hebben komen we hier zeker terug.

Riekje

Super sturdy seed tray

Rated 5.0 out of 5
January 26, 2024

The seed tray is super sturdy. It will last me many many years (unlike others which disintegrate in one season under the sun!). Good value for money.

Vivien Hamed

Fantastisch!

Rated 5.0 out of 5
January 25, 2024

Wat een geweldige zaaitrays, we zijn er echt super blij mee! Zoals op de foto te zien is hebben de verspeende tomaten een fantastisch wortelgestel ontwikkeld!!!

Leonie van Veen

mooie zaaitrays

Rated 5.0 out of 5
January 25, 2024

Snelle levering, heldere website en mooie stevige zaaitrays. Het eerste zaaigoed is er prima in opgegroeid. Daar ga ik jarenlang plezier van hebben.

Nathalie

Vlotte levering

Rated 4.0 out of 5
January 25, 2024

Een zeer vlotte levering , de tray’s zien er zeer degelijk uit ,

alleen waren er twee van de twalf tray’s licht beschadigd maar dit zal het zaaien in de tray’s niet veel beeinvloeden .

Davy Defever

Super qualität

Rated 5.0 out of 5
January 24, 2024

Schon nachgekauft. Service sehr nett und schnell.

Anna

excellent quality

Rated 5.0 out of 5
January 24, 2024

The seed tray has excellent quality. The shipping has been correct and very good customer service. I will order more trays when I need them

Julio Asensi

Duurzame zaaitray

Rated 5.0 out of 5
January 24, 2024

De zaaitrays zijn heel erg stevig, ruim en diep… in de trays kunnen bv. tomaten goed diep wortelen en ontwikkelen.

Gaat jaren mee.. dus duurzaam.

Angelique

Absolute Top Qualität

Rated 5.0 out of 5
January 23, 2024

Ich habe mir 3 Saatschalen und ein Mini Gewächshaus bestellt.

Die Lieferung war sehr schnell da und ich konnte mich von einer hervorragenden Qualität überzeugen. Ich denke die angegebene Haltbarkeit werden die Saatschalen bestimmt übertreffen.

Die Saatschalen sind sehr robust und passen auch je nach Modell perfekt in das Gewächshaus.

Das Werbevideo hatte mich neugierig gemacht und ich war positiv überrascht.

Ich kann die Produkte uneingeschränkt weiter empfehlen.

Stefan V.

Super zaaitrays!

Rated 5.0 out of 5
January 23, 2024

Super blij met mijn 3 nieuwe zaaitrays. Zijn mooi stevig en zijn makkelijk uit de tray te drukken. Op naar het nieuwe moestuinseizoen!!

Irma

Spitzen Qualität und superschnelle Lieferung 🙂

Rated 5.0 out of 5
January 22, 2024

Extrem stabile Töpfe, die halten sicher jahrelang…

Evelyn

ideale zaaitrays

Rated 5.0 out of 5
January 22, 2024

hele robuuste zaaitrays, lekker diep. wil niets anders meer!

Fernande

Excellent service

Rated 5.0 out of 5
January 21, 2024

I appriciated the orderly delivery by The Dream Farm of my Charles Dowding seed trays a lot – especially the careful packaging and the fast sending!

Ulrike Doecker

well designed and robust

Rated 5.0 out of 5
January 20, 2024

Great product designed with the benefit of practical experience

Chris Thorpe

Besonders tief und stabil

Rated 5.0 out of 5
January 19, 2024

Ich habe schon länger überlegt mit quickpot Platten zu kaufen und bin dann durch Zufall im Netz auf diese gestoßen. Da sie extra tief sind und sehr stabil, habe ich gleich welche bestellt. Bisher bin ich sehr zufrieden, die Pflanzen bilden schöne Wurzeln. Umtopfen ging auch problemlos. Auch das Mini Gewächshaus ist höher als üblich, sodass die Pflanzen länger im warmen bleiben können.

Nina

Seed trays and seeds from The Farm Dream

Rated 5.0 out of 5
January 19, 2024

I’m very, very satisfied with seed trays I received. I was looking for them almost one year as noone is offering such size and quality in Latvia. Thank you very much for fast delivery and I know that this was first but not the last oder.

Most of these seed trays will be as a presents for my online gardening course participants and I hope they will enjoy them as much as I do.

See you soon again! 😉 👍👍👍

Sandra Marcinkevica owner of nursery Dobites in Latvia

Mooie spullen

Rated 5.0 out of 5
January 19, 2024

Ik vind het materiaal van de farm dream geweldig. Ik ga ook nergens anders materiaal meer kopen. De kweekbakken zijn prachtig net als de zaaitrays.

Jeroen

Zaaltray

Rated 4.0 out of 5
January 19, 2024

Deze week de eerste zaadjes gezaaid in de cd60 tray. Lekkere stevige tray, makkelijk te vullen en past in de kweekkasjes die ik al had. Heb er een paar tegelijk besteld. Ze zijn beter dan die ik had. Nu afwachten hoe de zaadjes gaan groeien en of ze er ook makkelijk uit gaan.

Marleen

Heel stevige zaaitrays

Rated 5.0 out of 5
January 18, 2024

Erg tevreden van deze zaaitrays, ze zijn goed stevig en zaailingen maken mooie wortels aan

KR

Farm dream wordt realiteit.

Rated 5.0 out of 5
January 18, 2024

Absoluut een aanrader voor de (moes)tuinierders die houden van wat extra kwaliteit. Service bij het omruilen van producten ging ook super.

Anita

Super producten

Rated 5.0 out of 5
January 17, 2024

Ik heb de kit gekocht en ben heel te vreden hoe het eruit en het is goede kwaliteit plastic. Snelle levering en net verpakt.

Duncan Leensvaart

Excellent! I now own 3

Rated 5.0 out of 5
January 16, 2024

Great quality, great product – this is the third I’ve brought. Highly recommend the watering trays too.

Dom

Vlot en duidelijke communicatie

Rated 5.0 out of 5
January 15, 2024

Het bestelproces was helder en makkelijk. Duidelijk gecommuniceerd wanneer het geleverd zou worden en dat klopte ook nog! Heel blij met m’n zaaitrays 🙂

Henderike

Wauw trays !

Rated 5.0 out of 5
January 15, 2024

Geweldige trays ! Ik hoop er jaaaaren plezier van te hebben ! Lekker stevig !

Martine Vancoppenolle

Zaaitrails

Rated 4.0 out of 5
January 15, 2024

dit is kwaliteit waar ik jaren mee verder kan

JHM van Dael

Professioneel materiaal, uitstekende service

Rated 5.0 out of 5
January 14, 2024

De trays zijn in uitstekende kwaliteit. Ik kocht diverse groottes (40, 40diep, 28…) voor het voorzaaien van verschillende groenten. Ik kreeg ook professioneel advies op maat van mijn situatie. De kweekbakken met hoog deksel zijn ook ideaal te combineren met de diverse trays. Kortom alle losse potjes gooide ik weg want deze trays zijn zo veel handiger en veel efficiënter. Kortom een aanrader!!!

Ruben G.

Prima levering, mooie zaden!

Rated 5.0 out of 5
January 12, 2024

Heb voor het eerst zaadjes ingekocht bij The Farm Dream ; duidelijke site, makkelijk bestellen en goede levering. Zakjes zien er ook leuk uit en kan niet wachten tot de plantjes gaan bloeien!

Sandra

Fijn bedrijf.

Rated 5.0 out of 5
January 12, 2024

Heb goede ervaringen met The Farm Dream, moet soms wel even wachten omdat het niet op voorraad is, maar dat is niet erg. Als het geleverd wordt is het wel goed. Dus ik raad dit bedrijf wel aan om je tuinspullen te kopen.

C Mangelaars

Nice and stable tray

Rated 5.0 out of 5
January 11, 2024

The tray is very nice and stable, works like a charm And will Hopefully last a lifetime!

Felix

Super goed

Rated 5.0 out of 5
January 10, 2024

Zaadjes gekocht van hele mooie bloemen. In een gesloten bak opgekweekt vorige week en ze komen nu al uit! Super en kan niet wachten op de bloemen.

Snelle levering en handige verpakkingen.

Naomi

Top

Rated 5.0 out of 5
January 9, 2024

Zeer goede kwaliteit: stevig en degelijk. De levering was snel en zorgvuldig verpakt.

Jan-Willem

Stark, praktisch und nachhaltig!

Rated 5.0 out of 5
January 9, 2024

Sehr robust und passt gut bei uns auf dem Fensterbrett. Ich freue mich dazu das ich hier über 10 Jahre mit Freude arbeiten kann!

Marjolein

Great size tray

Rated 5.0 out of 5
January 9, 2024

Ideal for small gardeners, and a very good size for germinating seeds on indoor window ledges. I bought my first ones last year and bought another this year as I was very pleased with them. Currently in use for my onion seeds 🌱

Bev Rommens

Top site voor degelijke zaaitrays.

Rated 5.0 out of 5
January 8, 2024

1 maal bestelling gedaan voor de Charles dowding zaaitray cd60 nog geen week later een volgende bestelling gedaan voor meerdere cd 15,30 en 60 trays. Verder leuke site waar ik zeker en vast nog op zal bestellen.

Rico vdf deltombe

The search for the perfect trays has come to the end

Rated 5.0 out of 5
January 8, 2024

I recently purchased the Charles Dowding Module Tray (CD60) and Sturdy Seed Tray (CD30), and I must say that I am thoroughly impressed with their superb quality. These trays are by far my favorite, and my search for the perfect trays has ended. The CD60 tray is incredibly durable – I accidentally tripped and jumped on the edge of one with my boots, but no damage was observed. Although not indestructible, as one of my CD60 trays came chipped, it is only a cosmetic issue and fully functional. Moreover, these trays hold their shape when held by the edge with one hand full of plants and water, making them incredibly convenient to use.

I also purchased the Sturdy Deep Propagation Module (40 cells), which is pretty good, and I am happy with it, but it doesn’t feel as sturdy as the CD60 or CD30 trays. Overall, I highly recommend the Charles Dowding trays and Sturdy Deep Propagation Module for anyone needing high-quality, durable trays for their gardening needs.

Vladimir Vojtisek

Stabile Ausführung

Rated 5.0 out of 5
January 8, 2024

Schön kleine Saatballen, die dadurch auch schnell durchwurzeln und früher ausgebracht werden können. Und man braucht weniger Aussaaterde

Martina

Perfekt für große Finger

Rated 5.0 out of 5
January 7, 2024

Hervorragendes stabiles Material, große Löcher für Finger. Für viele Jahre zu gebrauchen.

Karin Zimmer

All sorted

Rated 5.0 out of 5
January 7, 2024

I received my new seed trays within days of ordering them. They are perfect and I just can’t wait for growing season to begin.

Sally JAMES DUC

Perfekt

Rated 5.0 out of 5
January 6, 2024

Die besten Anzuchtplatten, die ich je benutzt habe. Megastabil. Nie mehr andere. Klare Kaufempfehlung.

Angela

very good quality

Rated 5.0 out of 5
January 6, 2024

bet quality, will last a lifetime, shipping came soon.

Ihm very satisfied

best R.R.

Ramses Vienna Austria

Gewoon perfect een aanrader

Rated 5.0 out of 5
January 5, 2024

De zaaitrays zijn heel fijn in gebruikt, iets zwaarder dan die van “flubber plastic” maar nog goed mee te werken.

Het zaad is van super kwaliteit, tot nu toe is alles opgekomen dus een uitstekende score. Ook de aantallen zaadjes in de verpakking is helemaal goed, niet belachelijk veel die je toch niet allemaal kan gebruiken.

Ook de klanten service is perfect, ze denken mee en je wordt snel geholpen zelfs in de drukte van het seizoen. Dus heel erg tevreden en absoluut aan te raden🪴

Gerry

Zeer stevige zaaitrays

Rated 5.0 out of 5
January 4, 2024

Ik heb voor de tweede keer CD60 zaaitrays besteld. Ze zijn super stevig en heel handig in gebruik. Absoluut een aanrader.

Mariska

Zeer tevreden!!

Rated 5.0 out of 5
January 3, 2024

Verantwoord verpakte bestelling met alleen papier/karton, de zakjes van de zaadjes zien er heel mooi uit, het leek wel een cadeautje 😊. Goede kwaliteit zaad (heel kiemkrachtig, bijna alle zaadjes zijn opgekomen). Echt een aanrader om hier te bestellen (ga ik volgend jaar zeker weer doen!!).

Birgit

Effective and easy

Rated 5.0 out of 5
January 2, 2024

Following Charles Dowding for our no-dig garden. These trays are really easy to use, take up few space and seedlings are easy to take out.

Stefan

Top!

Rated 5.0 out of 5
January 1, 2024

Wat een prettige en stevige trays!♡

Voor gebruik was ik bang dat de grond ,door de vrij grote gaten onderin, er mogelijk uit zou vallen. Dat is dus zeker niet het geval; het blijft goed zitten! Een ander punt waar ik wat twijfels bij had was het eruit halen. Ik had eerder van die slappe trays waar ik dan in kneep om de kluiten eruit te halen. Deze trays zijn hard, dus kan dat niet. Maar blij verrast; met je vinger in het gat wip je ze er zo uit. Ik ben dus super blij met deze trays! Verzending ook prima en netjes. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen.

J.

Easy and effective

Rated 5.0 out of 5
December 31, 2023

Following Charles Dowding for our no-dig garden. These trays are really easy to use, take up few space and seedlings are easy to take out.

stefan

Trays

Rated 5.0 out of 5
December 30, 2023

Snelle levering, uitstekend product zoals vermeld op de website

Mark

Excellent trays

Rated 5.0 out of 5
December 30, 2023

Very solide trays

mark

Buen producto

Rated 5.0 out of 5
December 29, 2023

Producto de calidad

Jordi

Gewoon goed zo

Rated 5.0 out of 5
December 28, 2023

Gewoon goed, duurzame zaaitrays

Hanne

Everlasting

Rated 5.0 out of 5
December 26, 2023

These seed trays are very hardy and sturdy. Not like the commercial ones which you can only use 2 or 3 times. Bought several and I am very pleased with them. In general this store has provided me with some useful tools for which I had been looking for quite some time.

Bart Van Puyvelde

Perfect

Rated 5.0 out of 5
December 26, 2023

There is nothing not to like about theses trays

Amanda

Huw Richard vs Charles Dowding trays

Rated 5.0 out of 5
December 24, 2023

Ik heb deze lente een aantal Huw Richard, en een aantal Charles Dowding trays gekocht, allebei van super stevig materiaal, en een fijn formaat voor de huis-tuinierder. Na wat zaailingen erin gekweekt te hebben, zijn de zaaitrays van Huw Richard mijn favoriet, die hebben net wat meer ruimte om de zaailingen wat groter te laten groeien zonder te hoeven oppotten.

Simone

Goeie ervaring

Rated 5.0 out of 5
December 24, 2023

Mooi product, en van goede kwaliteit. Vriendelijke en snelle beantwoording toen ik een vraag over de verzending had. Zelfs na bezorging nog een extra bericht gekregen om te controleren of het er was.

Kiki

Alles prima

Rated 5.0 out of 5
December 24, 2023

Schnelle Lieferung und tolle stabile Qualität der Ware

Karolin

mooie producten en goede website

Rated 5.0 out of 5
December 24, 2023

mooie producten en goede website

m

Duurzame investering

Rated 5.0 out of 5
December 23, 2023

De trays van Charles Dowding doen wat ze beloven.

De kwaliteit is uitstekend, dit gaat jaren mee. In de kleine hoeveelheden aarde (ook een besparing) die erin gaan groeien de zaden/ zaailingen uitstekend. De plantplugjes komen er ook makkelijk en ongeschonden weer uit. Een echte aanwinst dus.

Kim

Goede prijs kwaliteit verhouding

Rated 5.0 out of 5
December 21, 2023

Snelle levering, goede service fijne prijs kwaliteit verhouding

Grietje

De beste zaaitrays!

Rated 5.0 out of 5
December 20, 2023

Heel tevreden van de trays!

Er kwam er eentje beschadigd toe, de afhandeling ging snel en correct!!!

Ik heb al een paar keer trays bij besteld en zal hier in de toekomst zeker nog aankopen doen.

Tanja

Stevige en handige zaaitrays

Rated 5.0 out of 5
December 20, 2023

We kochten deze trays al met meerdere leden van onze tuingroep. En we blijven bijbestellen 🌞

Veerle

Super tevreden

Rated 5.0 out of 5
December 18, 2023

Laatst zaaitrays bij The Farm Dream besteld.

Prachtige trays. veel mensen hebben al gevraagd waar ik ze vandaan heb, echt een aanrader.

Maar minstens net zo belangrijk: Snelle verzending en goede telefonische service: toen ik iets onhandigs had gedaan met mijn bestelling, was t met 1 telefoontje helemaal naar wens opgelost.

Kristina G

Geweldige zaaitrays

Rated 5.0 out of 5
December 17, 2023

De zaaitrays van Charles Dowding zijn geweldig : minder zaaigrond gebruiken en als het zaadje kiemt en groeit , kun je het ‘plugje’ in zijn geheel gemakkelijk aan de onderkant eruit duwen en planten, zonder verlies aan groeikracht van verspenen.

Verbist Eddie

Sympathiek bedrijf met goede service!

Rated 5.0 out of 5
December 16, 2023

Ik heb inmiddels meermaals bij The Farm Dream besteld: meerdere keren zaaitrays in verschillende maten, verschillende soorten bloemenzaad en ranonkels. Iedere keer wordt er precies geleverd volgens afspraak.

Toen ik mijn ranonkels had verpest (door mijn eigen schuld) werd er meegedacht over ‘waarom’ en kreeg ik zelfs nieuwe knollen opgestuurd om het nog eens te proberen. Als het enigzins kan, bestel ik dus mijn tuinspullen hier (en nee, ze betalen me hier niet voor :P).

Op de foto’s de ranonkels, en de zaaitrays die ik in gebruik heb.

Marleen

Kweektray

Rated 5.0 out of 5
December 16, 2023

De zaaitrays zijn duurzaam. Een goed product, mooie prijs echt een aanrader. Bovendien wordt het ook nog snel bezorgd.

Will

Mooie set zaaitrays

Rated 4.0 out of 5
December 15, 2023

Als Sint-kado gegeven, werd erg op prijs gesteld door de ontvanger, zeker in combinatie met de dibber. Nu nog even wachten op het voorjaar;)

Marleen

Very convenient

Rated 5.0 out of 5
December 15, 2023

It is my first order but not the last one. I have tried the seed trays for a few months now and found them very convenient. Plants seem to appreciate too. I hope they will be durable as I intend to order additionnal trays for the next season

Jacqueline

betrouwbaar bedrijf met prima service

Rated 5.0 out of 5
December 13, 2023

Ik heb al meerdere bestellingen geplaatst en ben tevreden over zowel kwaliteit als service. De producten worden snel bezorgd en worden nu veelvuldig gebruikt.

Maico

Goede kwaliteit

Rated 5.0 out of 5
December 12, 2023

Heb inmiddels al meerdere formaten zaaitrays gekocht. Ze zijn zeer degelijk en van goede kwaliteit. Snelle verzending en duidelijke communicatie. Top!

Kim

Geweldige zaaitrays!

Rated 5.0 out of 5
December 10, 2023

Heel erg blij met de stevige zaaitrays!

Luna

Geweldig!

Rated 5.0 out of 5
December 10, 2023

Bij de farm dream vind je vast wat je nodig hebt! Goede kwaliteit een mooi assortiment en voor een heel betaalbare prijs! Ik ben fan!!!!

Patricia

High quality plastic

Rated 5.0 out of 5
December 9, 2023

I haven’t had time to use this item yet but I live the thick plastic with big drain holes. I am hoping for a fantasic growing season 2024

Barbara

High quality product

Rated 5.0 out of 5
December 9, 2023

I haven’t used the product yet but I look forward to 2024. I think this tray from Charles Dowdings design will make it much easier to start plants in our cold climate here in Sweden.

Barbara Smith

Zaaitray

Rated 5.0 out of 5
December 8, 2023

Fijne en stevige zaaitrays van goede kwaliteit. Ik heb ze in verschillende maten besteld en inmiddels naar volle tevredenheid in gebruik. De zaaitrays zijn wel wat prijzig, maar op de lange duur haal die kosten er wel uit.

Jo

Seedtrays

Rated 5.0 out of 5
December 8, 2023

Was looking for durable trays

They are very sturdy and hold enough volume.

joris hilven

Duurzaam kweken

Rated 5.0 out of 5
December 7, 2023

De tests die ik heb gekocht zijn uitstekend. Ze zijn duurzaam in het gebruik en dat is een win-win voor de natuur en de kweker

Rick

De zaaitray is fantastisch

Rated 5.0 out of 5
December 6, 2023

Wat een service, de ene dag besteld de andere dag al in huis, kon rer direct mee aan de slag.

Super sterk materiaal.

Marinus

Goede investering!

Rated 5.0 out of 5
December 5, 2023

Mooie stevige zaad trays die moeilijk stuk te krijgen zijn zoals de spullen die ik eerder gebruikte. Kost een beetje maar dan heb je ook iets wat lang meegaat, dus een goede investering. Ik ga er zeker meer van kopen!

Dorien

5 stars

Rated 5.0 out of 5
December 4, 2023

5 stars products came really quickly, well wrapped, fantastic quality seed trays I should have naught them years ago, and the other products I’ve purchased so far I couldn’t fault them. I will return again for sure.

Gary O Dowd

Topspul

Rated 5.0 out of 5
December 4, 2023

Deze dibber is een fijn product. Het hout voelt fijn en zacht aan, is de juiste hoogte en stevig, en maakt de gaatjes voor planten goed voor de zaaitrays van de kleinste en iets grotere maat. Een aanrader en zelfs must voor no-dig tuiniers

Senna

Goede set

Rated 5.0 out of 5
December 4, 2023

Handig voor binnen het uitkiezen en inpotten van zaailingen. Goed dat er zowel vork schep én conische vorm zijn in de set

Senna

Gute stabile Saatschalen

Rated 5.0 out of 5
December 3, 2023

Habe die Aussaatschalen von Charles Dowding bestellt und bin sehr zufrieden, die Schalen sind sehr stabil, von der Größe her auch als Hobbygärtner gut zu handhaben und durch die große Bodenöffnung wird Staunässe verhindert.

Birgit

Blij!

Rated 5.0 out of 5
December 3, 2023

Wat een top ding is de zaaitray! Goed verpakt, snelle levering…ik kon al gauw aan de slag. Het kost wat, maar de kwaliteit is echt vele malen beter dan de plastic gevaartes die ik daarnaast nog gebruik. Die wil ik vervangen. Mijn wensenlijstje is voorlopig nog goed gevuld. 😉

Korien

Anzuchtschalen/ Boxen

Rated 5.0 out of 5
December 2, 2023

Sehr gut durchdachtes System, kompatibel mit anderen Schalen / mehr oder weniger Fächer, sehr robust daher eine lange Einsatzzeit der Schalen, Deckel schön hoch gestaltet dann kann das angezüchtete schön wachsen.

Daniel

Heel blij met de zaaitrays

Rated 5.0 out of 5
December 2, 2023

We hebben verschillende maten zaaitrays gekocht en zijn er erg blij mee. Ze zijn stevig en functioneel, echt een aanrader.

Michel de Veld

Super service

Rated 5.0 out of 5
December 1, 2023

Had met spoed een verwarmde propagator en trays nodig donderdag gebeld, en met hun super service vrijdagavond bij hun thuis opgehaald

Bedankt!! Waar vind je nog zo’n service

Ben Lansdaal

Werkt maar breekt snel

Rated 3.0 out of 5
November 28, 2023

Ik had dit besteld en onmiddelijk in de compost gebruikt, waardoor ik over 2 weken tijd mijn compost kon goed opvolgen. Maar toen ik de thermometer eruit nam om die in een andere composthoop te steken, draaide de display em gaf de wijzer dis niet meer de juist temperatuur aan, al reageerde hij wel op de temperatuur. Lijmen bood geen oplossing, dus nu is die nutteloos. Wees dus extra voorzichtig bij het plaatsen en verplaatsen want de verbinding tussen de display en de stok is enorm fragiel. Een beetje jammer want een compost is niet bepaald een plek voor delicate dingen.

Senna

Response from The Farm Dream

Dankjewel voor je review, dit hoort zeker niet het geval te zijn. Ik ga je een nieuwe opsturen!

Snelle levering en super behulpzaam

Rated 5.0 out of 5
November 26, 2023

De bestelling van mijn knollen en zaaitray was snel binnen en toen ik mailde met een paar vragen kreeg ik een hele uitgebreide reactie met tips terug, echt super fijn!

Lotte

Gute Ware

Rated 5.0 out of 5
November 25, 2023

Ich wollte mir das Säen und die Pflege der Jungpflanzen leichter machen. Die Schalen sind nach meiner Meinung dafür optimal entworfen und ausgeführt.

Ingrid Löhr

Zeer tevreden!

Rated 5.0 out of 5
November 25, 2023

Ik heb de zaaitray gekocht en ben er erg blij mee! Super stevig en de plantjes kan je er daarna heel makkelijk uithalen zonder dat de wortels stuk gaan

Loes

Super service en super producten!

Rated 5.0 out of 5
November 24, 2023

Ik heb meermaals diverse zaaitrays besteld. De zaaitrays zijn van goede kwaliteit en zeer stevig. Snelle bezorging en goede service! 😃

Janke van Dijk

Behulpzaam en vriendelijk

Rated 5.0 out of 5
November 23, 2023

Kon gewoon met vragen terecht en werd heel goed geholpen en geadviseerd aan de telefoon

Ab de Graaf

Toptrays

Rated 5.0 out of 5
November 23, 2023

Geweldige trays. Easy verspenen en geen gekraak en scheuren zoals bij de gewone trays die ik vroeger had. Misschien wat prijziger zoals sommigen klagen maar deze gaan lang mee ipv 1of max 2 jaar.

Hans van Montfort

Superb tray !

Rated 5.0 out of 5
November 23, 2023

Firm tray that can last forever !!

Martine Vancoppenolle

Excellent equipment

Rated 5.0 out of 5
November 22, 2023

A friend introduced me to this material and I wanted to test it.

Before, I used to plant in a tray with a lot of seeds, now I sow one seed per compartment and the transplanting will surely be easier.

I only regret not to have bought more.

Didier

Tip top: Charles Dowding stevige zaaitray (CD30)

Rated 5.0 out of 5
November 21, 2023

Ik heb 4 x Charles Dowding stevige zaaitray (CD30) besteld en deze dienen mij perfect. De trays blijven zeer lang vochtig, zeker in vergelijking met composteerbare trays, en de zaailingen zijn gemakkelijk te verpotten/uit te planten.

De bestelling en levering verliep voorts zeer vlot. Super tevreden mee! Ik zal zeker nog een beroep doen op hun diensten.

Samuel

Inspiratie

Rated 5.0 out of 5
November 20, 2023

Heerlijk aan de slag ! Half Ibc vat,paardenmest en een zeil,temperatuur meter erin,kas op 15 graden ‘s nachts.Weeuwenteelt in de trays en nu maar volhouden tot het voorjaar! Ja ik wordt daar blij van!

Miela Yeh

Snel en goed

Rated 5.0 out of 5
November 20, 2023

Wat een fijne en snelle service! Sterke zaaitrays en ongelofelijk snel bezorgd! Dank voor de levering!

Nu ga ik nog de onder en boven bakken ervoor bestellen!

Nicolette van Leijden

Hele prettige zaaitrays

Rated 5.0 out of 5
November 20, 2023

Via Diana’s mooiemoestuin vond ik hier hele fijne zaaitrays. We hebben verschillende maten besteld en gebruiken ze met veel plezier. Wat heel prettig is, is dat ze niet zo groot zijn.

Riekje

Om blij van te worden

Rated 5.0 out of 5
November 19, 2023

Kleine maar prachtige collectie zaad. De mooiste, meer heb ik niet nodig. En dat zegt wat, want ik loop en fiets stad en land en buitenland af op zoek naar de mooiste soorten bloemen. Maar nog veel belangrijker: werkelijk elk zaadje lijkt te ontkiemen.

Elle

Zeer tevreden

Rated 5.0 out of 5
November 18, 2023

100% tevreden over producten, levering en service. Mooie verpakking

Jurre

Hele goede producten

Rated 5.0 out of 5
November 18, 2023

Als je het hebt over duurzaam, dan winnen deze trays. Deze gaan echt je leven lang mee. En de maten zijn goed.

Ik gebruik ze nu al ruim anderhalf jaar en ben echt super tevreden. Ik gebruik nagenoeg geen losse potjes of van die dunne trays die snel stuk gaan meer.

Robert Nijland

Hele fijne stevige zaaitray

Rated 5.0 out of 5
November 17, 2023

Geweldige aankoop.

2 diepe en met n deksel gekocht

Heel erg tevreden mee.

Karin

very good quality products

Rated 5.0 out of 5
November 16, 2023

these excellent seed trays are not available in Germany but fortunately there is the Farm Dream with their absolutely top service

Stephen

Superfijn in gebruik

Rated 5.0 out of 5
November 15, 2023

Een verademing, deze zaaitrays! Heel stevig en fijn in gebruik. Dit is het eerste jaar dat ik ze gebruik, maar ik ga er vanuit dat ze heel lang mee kunnen. Zo voelt het materiaal iig wel aan.

Gerlien

mooie kwaliteit

Rated 5.0 out of 5
November 14, 2023

Prachtige zaaitrays. Gaan en leven lang mee. Verzending accuraat

S as kia B

Super tevreden

Rated 5.0 out of 5
November 14, 2023

Mijn pakketje is zoek geraakt bij de post.nl. En de service van the framdream was snel en kreeg heel lief direct een nieuw pakket opgestuurd. Verder heel tevreden over de kwaliteit van de producten. Dus bestel zeker nog meer.

Christien de Boer

Seed trays Charles Dowding and Farm Dream

Rated 5.0 out of 5
November 13, 2023

All the trays I purchased are robust, well made and well designed. I hope to continue using them for a good few years. The larger cells are brilliant for melons, courgettes etc. Having a choice of sizes just makes seed sowing more efficient and practical. Very happy and delighted to be able to purchase in Europe as we live in France.

Linda

Planten trays

Rated 5.0 out of 5
November 10, 2023

Zeer goede trays heel handig in gebruik heb ze bijna allemaal volstaan met verschillende zaailingen werkt prima en zijn er heel goed uit te halen door het gaatje aan de onderkant ben zeer tevreden bestel er nog een paar.

Wiel boumans

Planten trays

Rated 5.0 out of 5
November 10, 2023

Prachtig materiaal heb ze bijna allemaal volstaan met verschillende zaailingen werkt prima ben zeer tevreden bestel er nog een paar.

Wiel boumans

Hele fijne trays

Rated 5.0 out of 5
November 9, 2023

Super trays om mee te werken!

DevBob

Top stevige zaaitray’s

Rated 5.0 out of 5
November 7, 2023

Snelle levering, stevige tray’s met waterbak ideaal voor de opkweek van onze zoete aardappel stekken

Joke

Mooie producten

Rated 5.0 out of 5
November 6, 2023

Mooie producten, zaai trays gekocht deze gaan serieus jaren mee. Mooie kwaliteit. Eindelijk geen weggooi producten. Ik ben super blij

Heidi Mol

excellent trays for growing transplants

Rated 5.0 out of 5
November 5, 2023

I’ve used the trays for about a year and find them to be extremely practical and durable. I believe they will last for as long as I am gardening.

Greg Forbes

Hele fijne trays

Rated 5.0 out of 5
November 5, 2023

Echt super om mee te werken. Heel stevig en handige gaatjes onderin om de plantjes uit te drukken zodra ze te groot zijn.

DevBob

Sturdy trays fast delivery

Rated 5.0 out of 5
November 4, 2023

I’m really satisfied with the quality of the trays and the types of trays on offer. I used to buy 77 and 54 cell trays, but sometimes I just don’t need as much seedlings that’s where the seedtrays from Huw Richards come in handy. Also I really liked the 15 cell trays for starting up tomatoes/peppers and cucumbers/melons.

Frederik Gies

Tolle, stabile, platzsparende Platte

Rated 5.0 out of 5
November 3, 2023

Sehr stabile Anzuchtplatte.

Ich habe inzwischen drei Stück davon und habe da dieses Jahr bisher einige Blumen, aber auch Tomaten vorgezogen (die Tomaten sind natürlich noch einmal umgezogen, die können nicht bis Mitte Mai in den kleinen Zellen stehen bleiben).

Ich verwende auch meine anderen Anzuchtplatten kaum noch, seit ich diese hier habe.

Ich bin vollkommen zufrieden und würde (und werde!) wieder kaufen.

Rouven Hohlstein-Thiel

Fantastische tray voor tuinbonen

Rated 5.0 out of 5
November 2, 2023

Fijne stevige tray, extra hoog voor o.a. tuinbonen voorzaaien !

Ingrid Oversteegen

Zaaitrays

Rated 5.0 out of 5
November 2, 2023

De zaaitrays bevallen uitstekend. Eindelijk een zaaitray waar je lang mee kunt doen.

De plantjes hebben mooie wortelkluitjes en zijn daardoor prima te verplanten. Ze slaan snel aan.

Gonnie van Loon

Uitstekende zaaitrays

Rated 5.0 out of 5
November 1, 2023

Heel stevige trays en een goed bijpassend onderbakje, héél tevreden met deze aankoop. Deze gaan zeker vele jaren mee.Voor mij geen flidderdunne wegwerptrays meer.

Bert Loffens

2nd purchase

Rated 5.0 out of 5
October 31, 2023

after receiving one tray and seeing how easy the were to use. I waited until there was more stock and purchased 5 more. Im not able to start all my seedlings inside while the weather is chilly for outside planting later. fast and effective service/delivery

Toni M

Duurzaam!

Rated 5.0 out of 5
October 30, 2023

Al een paar keer zaaitrays besteld. Hele goede kwaliteit, prima prijs en snelle verzending. Erg blij mee!!

Lilian Kars

excellent seed trays

Rated 5.0 out of 5
October 30, 2023

seed trays work perfectly. Im able to start seeds inside and then upscale to larger pots as they grow. would purchase again

Toni Mead

geweldige producten en service

Rated 5.0 out of 5
October 29, 2023

Ik bestelde hier 2keer. De eerste keer trays nadat ik zo n goede reviews has gelezen wou ik dit zelf uittesten en het was een succes dus bestelde ik er nog bij. De website is handig, goede productomschrijving en handige tools (welke tray voor welke soort en de zaaikalender) zodat je eenvoudig en snel aan de slag en wanneer. Zeker aanrader om hier te bestellen

lesley

In alles goed!

Rated 5.0 out of 5
October 28, 2023

Mooie artikelen van zeer goede kwaliteit! Jullie advies, verpakking, verzending, duurzaamheid en anthousiasme om te delen zijn voor mij een reden om jullie in de gaten te houden!

Lia

Kwaliteit

Rated 5.0 out of 5
October 27, 2023

Spullen van goede kwaliteit die ik nog jaren met plezier kan gebruiken!

Annelies

Best tray ever

Rated 5.0 out of 5
October 26, 2023

Deze trays zijn gewoon super, zeer sterk, en dus voor het leven.👍👌

De Baerdemaeker P

beoordeling

Rated 4.0 out of 5
October 25, 2023

ruime keuze prima product kost iets meer maar wel degelijk beter als al dat plastic

peter

Super

Rated 5.0 out of 5
October 24, 2023

Snelle levering, snelle reactie per mail en mooie producten.

Jolanda Wijnand

Goed spul!

Rated 5.0 out of 5
October 23, 2023

Mooi bakken om in op te kweken. Gaten onderin zijn ook erg handig, zaailing komt er goed uit.

Robbie

Prima kweekbakken

Rated 5.0 out of 5
October 22, 2023

De farmdream bakken voor proef besteld en die bevallen zo goed dat we er voor volgend jaar weer bij gaan bestellen!

Gerard

Tevreden

Rated 5.0 out of 5
October 22, 2023

Makkelijk bestellen

Goed materiaal

Is meerdere jaren te gebruiken

Zeer tevreden

Ernst

Snelle levering en alles netjes verpakt

Rated 5.0 out of 5
October 21, 2023

Goed op de hoogte gehouden van de verzending en moment van afleveren. Alles netjes ingepakt met pakbon. Hele leuke zakjes met foto waarin de zaadjes zijn verpakt.

T. van Loo

Very sturdy trays

Rated 5.0 out of 5
October 21, 2023

Really great trays – generous volume and depth for deep tap roots – best quality I’ve used yet. I’m using mine for tree seedlings

Oliver

Stevig en praktisch

Rated 5.0 out of 5
October 20, 2023

Zeer stevige en handige trays. Ik kocht die met 40 cellen om tomaatjes in op te kweken, en nu verspeen ik ze in de trays met 15 cellen. Beiden trays passen perfect in de groene onderzetters.

Nicholas

Snel en goede qualiteit!

Rated 5.0 out of 5
October 19, 2023

Ik bestelde zaaitrays en deze waren zeer snel binnen. Het viel mij op dat ze ook stevig zijn. Klantenservice is ook heel responsief! Wat een fijne ervaring van begin tot einde!

Mal

Snel en goed

Rated 5.0 out of 5
October 19, 2023

Er wordt correct geleverd en de mail communicatie is goed.

Adri

Erg blij met het mooie assortiment, maar ook de tips & tricks

Rated 5.0 out of 5
October 17, 2023

Dit jaar besloot ik mee te doen aan de grow-along om voor de verandering eens bezig te gaan met tuinieren. Na de tips in mijn mailbox en keurige levering van mijn bestelling ben ik positief!

Jeremy

Fijne zaaitrays!

Rated 5.0 out of 5
October 16, 2023

Hele fijne zaaitrays besteld om te proberen. De CD60 cellen. Fijn formaat. Ze zijn stevig dus je kunt ze makkelijk van plek verhuizen. Ga zeker nog meer soorten aanschaffen voor aankomend voorjaar!

Natasja

Echt kwaliteit

Rated 5.0 out of 5
October 16, 2023

Zeer stevig en goed uitziend materiaal.

Hoge kap op de propogator waardoor de zaailingen wat langer beschut kunnen staan.

De snijbonen zullen het waarderen !

Martin Cotino

zaaitray's

Rated 5.0 out of 5
October 14, 2023

Ik heb 3 verschillende typen zaaitray’s besteld en nu in gebruik. Ze zijn stevig en heel handig in gebruik. Je kunt ze door de stevigheid makkelijk oppakken. Duurzaam product wat ik iedereen aan beveel.

Omdat de onderkant een ruim gat heeft, beschadig je de wortels van je zaailingen niet wanneer je ze er uit haalt.

Hanneke Groot Roessink

kwaliteit

Rated 5.0 out of 5
October 13, 2023

Perfecte zaaitrays voor een redelijke prijs. Dit ou iedereen moeten weten.

Patrick

Producten Charles Dowding

Rated 5.0 out of 5
October 13, 2023

Ik heb de zaaitrays van Charles Dowding aangeschaft en ben er heel blij mee. Ook de zaaikalender is een aanrader. Verder prima service en nette afhandeling van de bestelling.

Eefje Prins

Top zaaitrays

Rated 5.0 out of 5
October 12, 2023

Zeer prettige zaaitrays

Eeeee

Goeie degelijke zaaitrays. Eindelijk iets wat na 1 of 2 jaar nog als nieuw lijkt.

Rated 5.0 out of 5
October 12, 2023

Snel geleverd voor een goeie prijs. Op lange termijn veel goedkoper.

Leon Mentink

Uitstekend

Rated 5.0 out of 5
October 11, 2023

Voor het eerst besteld, hele goede kwaliteit zaaitrays, ga er zeker meer bestellen in de toekomst. Ook blij met de ranonkels, ze komen al goed op.

Karin

Perfect

Rated 5.0 out of 5
October 11, 2023

Everything was what we expected for. Perfect

Lilly

Charles Dowding boek

Rated 5.0 out of 5
October 11, 2023

Charles Dowding boek “No dig” prijsgunstig ten opzichte van andere aanbieders.

Snelle en zeer vriendelijke reacties op email. Evenals een snelle verzending.

CP

Heel tevreden

Rated 5.0 out of 5
October 11, 2023

Heel blij met mn zaaitrays en de ranonkels.

marieke

Goede produkten

Rated 5.0 out of 5
October 10, 2023

Al diverse keren hier besteld, altijd snel geleverd en goed verpakt. Vooral de zaaitrays zijn een aanrader, extreem sterm!

Tom

Lekker duurzaam!

Rated 5.0 out of 5
October 9, 2023

De zaaitrays gebruik ik nu voor het tweede jaar om bloemen in te telen. Ze werken fijn – zeker in combinatie met de groene waterbakken- en zijn nog steeds hartstikke stevig. Lekker duurzaam dus!

Henrieke

Seed trays

Rated 5.0 out of 5
October 8, 2023

Seed trays are really useful and reliable. I love the fact they’ll last well and I’ve just started transplanting and my little plants are very happy and easy to handle

Eluned

CD 15 trays

Rated 5.0 out of 5
October 7, 2023

Verry good sead trays, as expected! Especialy for my small garden. Have the CD15 trays!

Annamarie

Gamechanger

Rated 5.0 out of 5
October 6, 2023

CD15 für die Fensterbank, CD60 im Gewächshaus, soviele und gut entwickelte Pflänzchen habe ich noch nie vorgezogen; tolle Wurzelbildung, einfache Entnahme und easy ins Beet zu setzen. Das ganze Handling ist viel effizienter geworden.

Annette Schnell

excellent quality, fast shipping

Rated 5.0 out of 5
October 5, 2023

i ordered twice from the farm dream in this season and i will continue to do it (if i will need anything).

the products are fantastic! good quality and design and very fast shipping! they delivered my order in 2 day to a different country! wow! i recommend the farm dream to any gardeners.

Petra Tóth

Uitstekende producten

Rated 5.0 out of 5
October 5, 2023

Helemaal tevreden over de zaaitrays CD60 en CD15. De grotere maat voldoet ook prima. Zeker nu het voorjaar op zich laat wachten. Er word voor komend seizoen zeker meer besteld.

Margreet Havinga

CD60

Rated 4.0 out of 5
October 4, 2023

The seed tray is great. Good drainage and really sturdy build! Feels like it will last for ever. Very happy

Lucas Boderius

Must have

Rated 5.0 out of 5
October 3, 2023

De zaaitrays zijn echt een must have voor in je moes of bloementuin. Geen gedoe met losse bakjes of trays die al na een of twee keer scheuren. Echt hele stevige trays en super makkelijk in gebruik door het gat aan de onderkant. Ik wil alleen nog maar deze!

Lindsay

echt fantastisch!

Rated 5.0 out of 5
October 2, 2023

Top kwaliteit, goed bereikbaar, mooie website! Alle dromen van deze moestuinvrouw worden werkelijkheid met de farmdream

Eline van de Kam

Excellent 👍

Rated 5.0 out of 5
October 1, 2023

Excellent results with this high quality trays. We’re very happy with them and considering buying more.

Cristina

Super tray

Rated 5.0 out of 5
October 1, 2023

Geweldige tray! Afgelopen weekend bietjenzaailingen uitgeplant. Ik had gezaaid in trays van de Lidl en in de charles dowding 60. Wat een verschil! Om de plantjes uit de trays te krijgen!! Bij de trays van de Lidl viel alles uit elkaar. En de bij de cd60 kwamen de plantjes er heel mooi uit. Ik ben om. Enige is dat je wel moet opletten dat de zaailingen niet uitdrogen.

Lies

Zaaitray

Rated 5.0 out of 5
October 1, 2023

Super zaaitrays! Ik wil niet meer ergens anders in zaaien. Stevig, daardoor duurzaam, een ideaal met water geven!

Nelleke Bruggink

Great Quality

Rated 5.0 out of 5
September 30, 2023

Ordered like 12 different trays (mostly 40 cell) and would certainly be getting more! The quality is fantastic!

Danil

Seed trays.

Rated 5.0 out of 5
September 29, 2023

I have to say they are absolutely fantastic. So tough and solid. They would definitely be the last trays you would ever need to buy.

Geraldine Elliott

goede service, top kwaliteit producten

Rated 5.0 out of 5
September 29, 2023

Eindelijke duurzame en stevige zaaitrays gevonden in diverse maten. Erg tevreden mee. Een product had een beschadiging, gemaild en direct een nieuwe ontvangen. Top service. Vanaf nu mijn nieuw to go plek voor nieuwe spullen.

Michiel

Schon zum 3. Mal bestellt

Rated 5.0 out of 5
September 29, 2023

Die Anzuchtplatten mit Schale sind vom Preis – Leistungsverhältnis super. Nach 2 Saisons in Nutzung kann ich auch nur schwärmen für die Anzuchtplatten. Ich besitze bisher die 40er und die 77er. Werde mir jetzt aber noch 2 15er zulegen

Jonas Bernstein

goed hoor

Rated 5.0 out of 5
September 28, 2023

Ik verwachtte er niet veel van maar Farm Dream kwam alle beloften na. ik ben tevreden.

lin

Zaai tray

Rated 5.0 out of 5
September 28, 2023

Mooie en stevige tray.

Goed over nagedacht, met de groene waterbak erbij makkelijk de grond vochtig te maken en te houden door de gaten onderin de tray waardoor je ook zeer gemakkelijk de te poten plantjes eruit duwt.

Zeer positief

Rudy

Prachtige zaden, snel verzonden

Rated 5.0 out of 5
September 27, 2023

De verpakking maakt het een echt cadeautje.

Ik heb hier prachtige zinnia, lupine, cosmeo en strawflower zaden besteld.

Ze beginnen goed op te komen. Lupine zelfs 100% opkomst.

Petra Spaans

Reliable products, easy to order

Rated 5.0 out of 5
September 26, 2023

First time I used this site and happy with the whole experience. ORdering was easy and process was well organised. The products bought were good qulaity and worth the price. I got the sturdy reusable seeds trays and I am never going back to soft plastic options.

Logan

An ideal solution

Rated 5.0 out of 5
September 26, 2023

The solution devised by Charles Dowding, in addition to being simple, has essential effectiveness. In a moment you extract the seedling and you can proceed with the transplant.

Giuseppe

Anemonen

Rated 5.0 out of 5
September 24, 2023

Fijnecwrbdite/veel keuzemogelijkheden en duidelijke info. Bestelling, betaling en bezorging: goed en ook snelle en goede bezorging.,

AM. Verburgt

Zaaitray

Rated 5.0 out of 5
September 24, 2023

Heel erg tevreden over de zaaitray met plugger! Zaaien ging 10 keer zo gemakkelijk dit jaar 😊

Lynn

Duurzaam

Rated 5.0 out of 5
September 23, 2023

Voor duurzame materialen moet echt bij “thefarmdream” zijn. 🐝

Frits Kleuver

Stevige zaaibakjes

Rated 5.0 out of 5
September 22, 2023

Top spul, niet van die slappe hap, wat je van anderen krijgt. Kwaliteit en levensduur

Marcel

40-cell module tray - Sturdy and easy to use with painful hands/wrists

Rated 5.0 out of 5
September 21, 2023

I have been pleasantly surprised by the quality of the 40-cell module tray which I am using for multi-sowing onion seeds. Using a reasonably fine seed compost, I find if I press it down as firmly as I can, that the soil does not fall out of the holes at the bottom of each cell. I keep the tray on capillary matting in an old seed tray and the roots have quickly found their way to the moisture. I am planting the seedling groups directly from the module tray into the garden and I cover the rows with Nantaise tunnels through the winter here at 500m above sea-level triangulated between Lyon, Grenoble and Geneve. I find your customer service willing and helpful, thank you.

Michele Bland

Sehr positiv

Rated 5.0 out of 5
September 21, 2023

Schnelle Lieferung und sehr stabile Verarbeitung. Kaufe gerne wieder

Karin

Goede zaaitrays

Rated 5.0 out of 5
September 21, 2023

Goede service. Mooie producten. Erg blij met de zaaitrays van Charles Dowding.

Cora Mienis

Goede kwaliteit en snelle levering

Rated 5.0 out of 5
September 21, 2023

Zeer tevreden

Marijke

Beste zaaitrays ooit

Rated 5.0 out of 5
September 20, 2023

Ik kocht al 2 keer de stevige zaaitrays en dit in verschillende groottes. Dit is echt een topptoduct dat doet wat het moet doen. De zaaitrays zijn een aanrrader voor elke (hobby)tuinier. De verzendig verloopt ook snel en correct.

Stijn Janssens

Duurzaam en degelijk

Rated 5.0 out of 5
September 19, 2023

De trays van the farm dream zijn zeer handig in gebruik. Betaalbaar, degelijk, duurzaam, handig. Zo veel beter dan al die plastic weggooitroep die na 1 x gebruik scheurt!

Ik ben een groot fan.

Janneke

Heel nuttige zaaibakjes

Rated 5.0 out of 5
September 18, 2023

We hadden deze gezien in een bio boerderij, ‘t coolhof te Putte. We besloten er ook enkele te bestellen. We hebben recent onze eerste plantjes uit de trays kunnen verplanten. Heel makkelijk en vlot in gebruik.

Dimitri

Zeer degelijke zaaitrays!

Rated 5.0 out of 5
September 17, 2023

Ik ben zeer tevreden over de verschillende soorten zaaitrays van the farm dream. Ze zijn heel degelijk, nemen weing plaats in en gemakkelijk te reinigen met een tuinslang

De grote diepe zaaitrays beperken het verspenen.

En ze ogen bovendien ook nog mooi. Ik heb verschillende soorten trays en ik vind ze super handig in gebruik! Een aanrader!

Grete

Zaaitray's

Rated 5.0 out of 5
September 16, 2023

Ik gebruik de zaaitray’s van the farm dream. Geweldig om mee te werken!

Hans Huizing

zaaitrays

Rated 5.0 out of 5
September 16, 2023

mooi stevig product. betekent dat het vele jaren gebruikt zou moeten kunnen worden en dat is top.

Ruime gaten aan de onderkant zodat het eruit duwen makkelijk gaat.

Heb al meer ervaring met zaaitrays en deze is zeker een van de beste.

Amber

Precies wat ik zocht

Rated 5.0 out of 5
September 16, 2023

Ik had bij charles dowding gezien dat je een lange compost thermometer moet hebben zodat je de compost goed binnenin kan meten, en precies dat is wat het doet. Heb het hele jaar de temperatuur van mijn compost in de gaten kunnen houden en het is eindelijk gelukt om warme compost te maken!

Jan Peuver

Een aanrader!

Rated 5.0 out of 5
September 15, 2023

Fijne producten, snelle verzending en heel veel handige tips op de site. Ik raad The Farm Dream van harte aan!

Rivka

Bester Shop

Rated 5.0 out of 5
September 13, 2023

Ich habe schon Aussaatschalen von diversen Firmen ausprobiert. Diese sind mit Abstand die stabilsten. Sollten locker 15-20 Jahre halten. Die Saison kann kommen.

Andrea

Super System

Rated 5.0 out of 5
September 12, 2023

Ich habe mir die hohen Multitopfplatten gekauft. Meine Tomaten standen bis zu einer Höhe von 30 cm in der 40er Platte bis ich sie Umtopfen musste. Da die Platten so hoch sind, steht den Pflanzen mehr Erde zur Verfügung als in meinen alten Platten oder in Töpfen mit gleichem Querschnitt. Die Pflanzen können enger stehen und das macht sich im April positiv bemerkbar, wenn der Platz drinnen knapp wird.

Das Material ist sehr stabil. Meine alten Multitopfplatten sind 20 Jahre alt, das schaffen die neuen locker auch.

Was mich sehr überzeugt ist, dass alles zusammen passt. Bei Nichtgebrauch werde ich fünf, sechs Stapel haben, die stabil und übersichtlich im Regal stehen. Mein Sammelsurium der alten Platten werde ich entsorgen.

Was ich noch brauchen könnte, wäre eine Lochplatte in die grünen Bodenschalen um darauf Erdpresslinge zu stellen. Die verwende ich gerne für Aussaaten auf der Heizplatte, wenn ich mit unterschiedlichen Keimzeiten rechne. Dann kann ich die gekeimten Pflanzen rausnehmen und kühler stellen und diese vergeilen dann nicht.

Die großen Löcher im Boden der Multitopfplatten sind praktisch, weil man zum Lösen auch die Finger nehmen kann. Allerdings ist mir bei den ersten bepflanzten Platten die Erde beim Gießen rausgeschwommen und manche Pflanzen hatten kaum mehr Erde. Jetzt fülle ich erst mal ein paar Zentimeter Erde ein und drücke diese unten etwas fest und fülle dann locker mit Erde auf.

Ich brauche jetzt noch die Abdeckhauben. Die waren bei meiner ersten Bestellung nicht lieferbar. Ich hoffe, dass auch diese aus stabilem Kunststoff sind und lange klar bleiben.

Barbara Dorn

prima zaaitrays

Rated 5.0 out of 5
September 12, 2023

Dit voorjaar geïnvesteerd in de zaaitrays. Diverse maten en de lekbakjes besteld. Ze bevallen prima en hier ga ik nog heel lang plezier van hebben.

C. van der Vliet
0